Quintessenz szaklap

A világ legnagyobb fogászati szaklapja, a Quintessenz immár Magyarországon is, így összesen 27 országban jelenik meg és a szakma legmértékadóbb szaklapjának tekinthetõ. Ha szeretne a legújabb fogorvosi kezelési módszerekrõl, eszközökrõl és anyagokról naprakészen értesülni, akkor ez a szaklap - akárcsak egy szakkönyv - nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem.

A német Quintessenz Verlag összes szaklapjának legjobb - és a magyar praxisból leginkább hiányzó - technológiai-technikai szakmai újdonságait tartalmazó cikkei kerülnek kiválogatásra és a szakmabeli fordítóink magas színvonalú munkája által lefordításra:

  • A modern fogorvoslás és fogtechnika szakmai újdonságai kerülnek terítékre leginkább gyakorlati, de tudományos szemszögből is.
  • Rengeteg színes fotó, ábra és diagram teszi könnyebbé a tartalom megértését.
  • Több mint 200 szakmabeli szerző adja tovább a szaklapban minden évben a tapasztalatait és tudását.
  • Érdekes esetek kerülnek bemutatásra lépésről lépésre, a kezdetektől - a diagnosztizáláson keresztül a megoldó terápiáig - fotókkal dokumentálva.
  • Olvashatunk majd az eredményes fogorvosi praxis vezetéséhez és tipikus problémák megoldásához nyújtott elengedhetetlen ötletekről, valamint írunk a modern fogászat vitáiról, az aktuális problémákról, különböző kategóriákban.

A Quintessenz magyar nyelvű kiadvány hátterében egy nemzetközi nagy cég, a Quintessenz Verlags-GmbH hozzáértő szakmai kompetenciája, kiadói tapasztalata és hatalmas szerzői csapata áll. Magyar nyelvű Quintessenz szakfolyóiratunkat negyedéves ritmusban eredményesen forgathatja minden újdonságra nyitott, igényes fogorvos és fogtechnikus, aki napjainkban a szakma csúcsán szeretne maradni. Éves előfizetési ára jelenleg is 4 lapszámért bruttó 21.000 Ft (áfával és postaköltséggel).

A lap kiadását 2016 óta a Quintexpress Kiadó Kft. végzi, melynek elérhetősége: drdobos@quintexpress.com, (30) 4262-100 (szerkesztési kérdésekben).

Lap megrendelése / lemondása: info@quintessenz.hu

Magazin regisztráció:
Név:
Cím (város, irányítószám, utca, házszám):
E-mail (Belépéshez szükséges):
Számlázási (cég)név:
Számlázási cím (város, irányítószám, utca, házszám):
Szállítási név:
Posta (szállítási) cím (város, irányítószám, utca, házszám):
Telefon:
Mobiltelefon:
Kívánt fizetési mód: Banki átutalás
Banki átutalás esetén küldhetjük-e számláját elektronikusan, hiteles pdf-formátumban fenti E-mail címre?: igen
nem
Kíván-e hírlevélben értesülni újdonságokról, akciókról és eseményekről?: igen
nem